Problem z logowaniem do gry przez Mozille

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kira1253, 14 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Miałam uniemożliwione wejście do gry, gdyż prawdopodobnie firefoks zablokował wtyczkę AFP, którą miałam zainstalowaną /18...203/. W tej chwili zmieniłam przeglądarkę na Operę i zainstalowałam wtyczkę 18...209, co pomogło z zalogowaniem. Jednak gra jest bardzo spowolniona, czy jest na to jakaś rada?

2. Kubulkowo

Kubulkowo Czeladnik forum

Jak Renzo odleci to gra sama szybciej ruszy:(, ja przy każdym Renzo się męczę:oops::cry:

3. amber♥

amber♥ Komandor forum

Przez prawie 5 lat gry przetestowałam wszystkie przeglądarki , osobiście najbardziej odpowiada mi Chrome (sam się aktualizuje , jest szybką przeglądarką ) no jestem bardzo zadowolona ..na Mozilli mi wywalało wtyczkę AFP ..a na Operze farma albo się zawieszała , albo była powolna ..nadal mam 2 przeglądarki ale głównie gram na Chrome :) i polecam ..

4. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

:):)Ja też polecam ChromexD.

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeśli Mozilla zablokowała wtyczkę AFP, odinstaluj ją całkowicie z Twojego komputera (panel sterowania-> programy i funkcje), a następnie zainstaluj ponownie.
    Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)
    Autorze, czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. bunny132

bunny132 Komandor forum

u mnie to samo pokazywało. i tak jak napisał moderator odinstaluj ją i zainstaluj nową. ja tak zrobiłam

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

bunny132, dziękuję za pomoc. :)

kira1253, czy problem udało się rozwiązać? Masz jeszcze jakieś pytania? :)

8. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Bardzo dziękuję wszystkim za dobre rady :) Zainstalowałam Chrome i ... EUREKA!. Fakt, że piszę to już 10 min. , ale to i tak pikuś do tego co wczoraj miałam z Mozillą. Jeszcze raz bardzo dziękuję i POZDRAWIAM :) :) :)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również pozdrawiam, skoro kolejnych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę miłego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.