Problem z logowanie do gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika doro9240, 6 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. doro9240

doro9240 Forumowy żółtodziób

Witam.
    Mam problem z logowaniem do gry. Instrukcje poradnika zastosowałam....ciągle mam problem? Może jeszcze ktoś ma podobnie...ciągle ładuje do 100 % i potem nic..........

2. A próbowałaś zalogować się z innej przeglądarki??:)

Pamiętaj jednak że czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej jest bardzo ważne w takiej sytuacji :)

3. MonaBlaasz

MonaBlaasz Okazjonalny autor

Mam ten sam problem.....logowałam się nawet z innej przeglądarki...ładuje do sto procent i przestaje....może to większy problem???? czyściłam ciasteczka ....mam najnowszą wtyczkę....i gra nie działa.....:(

4. Może robiliście ostatnio jakieś aktualizacje po których przez jakieś czas gra może wolniej się ładować lub wolniej działać. Na szybkość działania gry mają wpływ włączone równocześnie np. komunikatory internetowe itp.:)

Podaję jeszcze ...PORADNIK ... tam jest kilka informacji które warto przeczytać i zastosować :)

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Swag112 Twój post usunęłam. W tym wątku staramy się rozwiązać problem z logowaniem. Jeśli masz inne pytanie niż Autor tematu, załóż proszę nowy wątek w tym dziale.
    Czy problem z logowaniem ustąpił? Masz jeszcze jakieś pytania?

6. .Paulinka.....

.Paulinka..... Forumowy żółtodziób

nie dziekuje

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Dziękuję za odpowiedź, jednak poczekam za Autorką tematu ;)
    doro9240 czy masz jeszcze jakieś pytania? Czy zastosowane porady pomogły?

8. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja też miałam ten sam problem rano :(

9. doro9240

doro9240 Forumowy żółtodziób

OK. Wszystko działa - dziękuję za porady :)
    Pozdrawiam :)

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również pozdrawiam i dziękuję, skoro kolejnych pytań nie masz to temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.