Problem z leśna polaną

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sookie, 28 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Wyczyszczone ciasteczka (w tym flash) Aktualna wersja Adobe-.Do godz 14.00 leśna wczytywała się bez problemu Od momentu "wyrośnięcia" pól ze świetlikami już nie więc zebrać ani posiać nie mogę. Czy ktoś ma jakiś pomysł ? Pisałam do P.T-uprzedzam

MOD_Cookie* lubi to.
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdziłam na swojej Farmie i nie mam problemu z przechodzeniem pomiędzy łąkami.
    Spróbuj proszę odinstalować i zainstalować wtyczkę ponownie, a jeśli ciasteczka wyczyściłaś, skorzystaj z innej przeglądarki i zrestartuj połączenie internetowe. Być może w tym leży problem.

3. Sookie

U mnie problem dotyczy tylko leśnej. Na inne mogę wchodzić bez problemu. Zmieniłam przegladarkę z chroma na mozillę,ponownie zainstalowałam wtyczkę, zrestartowałam modem i nadal to samo. Trudno. Przy czym kwiatki kręca się tylko tam gdzie teoretycznie są pola "świetlikowe" pola z hiacyntami widzę normalnie ale nie mogę zebrać ponieważ leśna wczytuje się tylko na 99% Zabrakło mi juz pomysłów .Ale dzięki za szybką reakcję.:)

MOD_Cookie* lubi to.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Wyczyść proszę wszystko jeszcze raz, a następnie wyłącz i włącz ponownie komputer. Jeśli po ponownym uruchomieniu komputera sytuacja się nie zmieni, kontynuuj proszę korespondencję z Pomocą Techniczną.

Sookie lubi to.
  5. Sookie

Spróbuję:)

MOD_Cookie* lubi to.
  6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Super :) Napisz proszę, czy pomogło :)

7. Sookie

Niestety.. Napisałam ponownie do P.T. Najwyżej nie zrobię eventu. Nadal nad polami z jagodą świetlikową kręcą się kwiatki i ich nie widzę a leśna, na której tak nierozsądnie je posiałam wczytuje się tylo do 99% i biegają owieczki..jedna pcha drugą na taczce :)

MOD_Cookie* lubi to.
  8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nie wiem co może być przyczyną... Na wszystkich polach mam wysiany mix roślin eventowych i nie ma problem z wczytywaniem. Co dziwne, u Ciebie dotyczy to tylko jednej łąki. Chciałabym bardziej pomóc, ale chyba wszystkie możliwości wykorzystałam :( Mam nadzieję, że problem uda się szybko rozwiązać.

Sookie lubi to.
  9. Sookie

Zrobiłam wszystko od początku tzn ciasteczka,wtyczka itp.,przeskanowałam komputer,oczyściłam dyski,zdefragmentowałam, wykonałam tzw. przywracanie systemu- efekt-nadal nie widzę jak wyglądają świetlikowe jagody ale mogę wejść i je zebrać. Możliwe jednak,że kontrola konta przez P.T. troche pomogła chociaż przyznać się nie chcą. W każdym razie wspólnymi siłami jakiś tam efekt osiągnęliśmy a przecież wiem jak wyglądają jagody. Mogę je sobie podświetlić i też będą "świetlikowe" Bardzo dziękuję za wsparcie. Można zamknąć:)

MOD_Cookie* lubi to.
  10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie dziękuję za informację, życzę powodzenia w evencie i zakładam kłódeczkę.

Sookie lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.