Problem z kruszonem z winogron w SPA BAHAMI

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ivka29, 5 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ivka29

ivka29 Forumowy żółtodziób

W SPA BAHAMI posiadam poziom 1 i 2.
    W 1 poziomie mamy produkcje kruszonu z winogron oraz czerwonego kruszonu z bromelii.
    Mam wyprodukowane oba rodzaje ale ten z winogron (fioletowy) nie jest wcale widoczny jako wyprodukowany, a w mojej stodole w kategorii "rzemiosło" widnieje wyprodukowanych sztuk 26 z których nie mogę skorzystać i nie wiem dlaczego?
    Natomiast czerwony kruszon (1szt.) widnieje w SPA BAHAMI na półce jako wyprodukowany ale nie widnieje już w mojej stodole w kategorii "rzemiosło" jako wyprodukowany.
    Chciałabym użyć miksera luksusowego do miksowania tych dwóch kruszonów ale ten fioletowy z winogron nie jest po wyprodukowaniu wogóle widoczny.

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kruszon jest to półprodukt, więc go nie widać, a kruszon ten różowy to produkt.

-katie1234- i MOD_Cookie* lubią to.
  3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Witaj :)
    Kruszon (fioletowy), o którym piszesz jest półproduktem. Półprodukty używane są do produkcji przetworów z rzemiosła, które następnie wykorzystujesz na swojej Farmie. Będą one widoczne w Twojej stodole, w zakładce "Rzemiosło". Tutaj przykładowy screen z mojej Farmy:
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem: >>klik<<. W każdej tabeli wyszczególnione będą półprodukty oraz produkty, które możesz z nich wykonać.
    chrumcia91 dziękuję za pomoc :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

-katie1234- lubi to.
  4. ivka29

ivka29 Forumowy żółtodziób

dziękuję za pomoc :)

-katie1234- lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.