problem z koszykiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika HMJS, 8 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. HMJS

HMJS Stały bywalec

tak jak w temacie mam problem z koszykiem w który łapie łakocie i inne prezenty, zawiesza się i nie mogę nim przesuwać, co sprawia że większość spada gdzieś obok. czy ktoś miał taki przypadek i co ewentualnie mogę zrobić żeby to naprawić? ciasteczka wyczyszczone i przelogowane konto

2. Ewik63

Ewik63 Mieszkaniec forum

Podepnę się do tematu. Mam tak samo a jak już złapię lizaka to na koniec w punktacji wychodzi zero. Chyba nie uzbieram tych 2500 pkt.

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hmmm, dziwne troszkę, bo ja nie mam żadnych problemów z koszykami. Owszem, czasem myszka wyjdzie mi poza planszę, ale jest to wypracowania. Myślę, że wato, abyście sprawdzili swoje myszki, czy np. baterie nie są zbyt słabe itd.

4. HMJS

HMJS Stały bywalec

U mnie nie ma takiej opcji, bo jest to laptop bez myszki i w innych przypadkach działa bez zarzutu. Tylko przy "królowej" się zawiesza, na reszcie gry działa normalnie i energicznie.

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

To może spróbuj podpiąć myszkę? Ja z touchpad'a w mini grze nie korzystam, bo jest to mniej wygodne. Również w innych przypadkach działa bez zarzutu, ale z koszykiem miewa problemy. Być może kursor gdzieś Ci ucieka, dlatego przycina koszyk.

6. HMJS

HMJS Stały bywalec

Może i faktycznie chodzi o coś z tym kursorem, tylko niestety myszki nie posiadam (kot zjadł ;) ). Ale teraz jak wiem chyba w czym tkwi problem idzie to trochę sprawniej. Dzięki

7. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Życzę powodzenia w "polowaniu na słodycze" i inne "przysmaki" ;)
    Czy mogę jeszcze w czymś Ci pomóc, czy temacik zamykamy?

8. jwpania

jwpania Okazjonalny autor

Witam.U mnie z kompem jest wszystko ok,ale od kilku minut coś się królowa zacina.Na cały przejazd,tzn 25 sekund,wyrzuca 3-4 elementy.Szkoda...

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jwpania być może nazbierało się już dużo danych w postaci ciasteczek cookies i flashowych i przeglądarka wymaga wyczyszczenia. Po wyczyszczeniu też trzeba przejść po wszystkich planszach aby dane na nowo zostały zapisane. Trzeba też uważać na kursor żeby nie "wyjechał" za okno mini-gry, mnie się to często zdarzało, uciekał mi gdzieś do góry i wtedy koszyk się zatrzymywał.

Czy Autor/ka tematu ma jeszcze jakieś pytania ?

alekar lubi to.
  10. HMJS

HMJS Stały bywalec

Jeśli o mnie chodzi można zamykać, dzięki.

11. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Zauważyłem problem z myszką na samym początku-należy myszką przesuwać tylko w lewo i prawo gdy się pokieruje trochę za wysoko w górę lub dół to wychodzi poza planszę gry chociaż tego nie zawszę widać i wtedy jest zablokowana

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.