problem z komiksami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bajka, 2 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bajka

Bajka Zaawansowany

Do Ateny.
    Założyłam własny wątek odnośnie problemu z nagrodami w komiksach.
    Przeniosłaś ten wątek do otwartego tematu. I nawet nie poczekałaś aż się wypowiem - tylko potraktowałaś temat po łebkach i zamknęłaś wątek.
    Posłuchaj dziewczyno - tak się nie robi.
    Tu nie grają tylko dzieci ale tez i dorośli, którzy zęby zjedli na tej grze.
    To jest jedna sprawa a druga sprawa to dlaczego nie ma działu gdzie widoczne by były tematy co zgłaszacie do BP - nie byłoby wtedy problemu - głowę daję sobie uciąć, że każdy by zaglądnął do tego wątku.
    Z pozdrowieniami Bożena

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Masz rację, bardzo Cię przepraszam, zbyt szybko zamknęłam tamten temat, prawie pięćdziesiątka na karku i chyba zniecierpliwienie mnie dopada.

Do BP na bieżąco zgłaszane są błędy i problemy, o których wielu Graczy pisze w różnych wątkach.

Raz jeszcze przepraszam i również pozdrawiam, o co chciałabyś jeszcze zapytać?

hlnrys lubi to.
  3. Bajka

Bajka Zaawansowany

To mnie lecisz do sklepu po czekoladę - z racji wieku:) - boś młodsza
    Napisałam do PT - bo przecież tyle zwierzaków co straciłam i to nie ze swojej hodowli tylko z targu bo zawsze braki.
    Teraz można zamknąć.

hlnrys lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W ramach przeprosin najlepsza ;) [​IMG]

A skoro mogę to zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.