Problem z kombajnem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mariadudek8, 5 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mariadudek8

mariadudek8 Czeladnik forum

Witam mam problem po naciśnięciu klawisza nie pokazuje mi się strona z roślinami tylko kombajn zasiewa to co jest w najbliższej pozycji . Po cholerę mi taki kombajn.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

mariadudek8, na początek spróbuj wylogować i ponownie zalogować się do gry. Jeżeli to nie pomoże spróbuj proszę zmienić przeglądarkę. Jeżeli ta czynność również zawiedzie zastosuj się do rad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa. Czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych oraz pamięci podręcznej, jak również sprawdzenie lub reinstalacja Adobe Flash Playera powinny dać pozytywny efekt.
    Napisz proszę czy zastosowanie się do powyższych porad pomogło?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź oraz poradnik został podany,Autorka pomimo obecności na forum kolejnego pytania/problemu nie zgłaszała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.