problem z kombajnem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 30 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

wczoraj go zrobiłam ale mi się nie wyświetlał teraz jak chcę nim posiać to wychodzi mi że mogę sobie kupić kombajn nie wiem co tu nawaliło kombajn jest a nie mogę z niego korzystać już się wylogowywałam ze dwa razy czyściłam historię i nic

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nagrodą w evencie jest sam kombajn, możesz więc nim zebrać, nie ma w nim siewnika. :)

3. zosia1953

ale małżonek zrobił trochę wcześniej i może siać itd

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Zgodnie z poradnikiem nagrodą za 1 pokój jest sam kombajn, może mąż wykorzystał jakiś kupn na pomocników? Z 6 pokoju możemy otrzymać 4 kupony na pomocników. Proszę zapoznaj się z poradnikiem EVENT: Halloween 2014 :)

5. zosia1953

miał załączony z kuponów na 24 i doszedł za 1 pokój i dalej działa ale sama to sprawdzę u mnie natomiast wczoraj się nie załączył dopiero dziś ale już połowa przeleciała poradnik przeczytam dokładnie i dzięki za odpowiedż

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

7. zosia1953

dzięki nie mam można zamykać

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie dziękuję i zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.