Problem z Kołem fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BETHIMIS, 23 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BETHIMIS

BETHIMIS Czeladnik forum

Dzisiaj tj. 23.04.2018 ok godz. 16.00 miałem super wejsciówki i zostały skasowane oraz zwykłe nie wszystkie wykorzystałem tez zostały skasowane. Miałem wygrana super paszę równiez została skasowana przed uzyciem. Logowałem sie kilka razy ale nic nie pomogło Stan konta biletów do koła fortuny został skasowany.

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum nie jesteśmy w stanie stwierdzić, co stało się z Twoimi wejściówkami na Farmerskie koło fortuny.
    Zastosuj się, proszę do wskazówek Poradnika: Gdy gra nie działa z naciskiem na porady z działu: Pamięć podręczna i ciasteczka.
    Jeżeli to nie pomoże, skontaktuj się z Pomocą Techniczną według wskazówek tego Poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Kruszynka245

Kruszynka245 Forumowy żółtodziób

długo to potrwa? i ile jeszcze przerw przewidujecie?

4. MOD_Zła

Kruszynka245 - nie wiemy, ile potrwają prace konserwacyjne. Tej przerwy nie przewidywaliśmy, ale jest konieczna dla poprawienia funkcjonalności gry. Następnych na chwilę obecną również nie przewidujemy.
    Na przyszłość otwieraj, proszę własny temat z pytaniem.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. miodunka

miodunka Czeladnik forum

z tą przerwą to jakaś kpina miała być do 16:30 długo mam jeszcze czekać?

6. MOD_Zła

miodunka - Tutaj jest kolejne Ogłoszenie w temacie.
    Podobnie, jak poprzedniego użytkownika proszę o otwieranie własnego wątku z pytaniem.

BETHIMIS - czy masz jeszcze jakieś pytanie dotyczące problemu z kołem fortuny?

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2018
  7. MOD_Zła

miodunka - Twój post, który nie jest w temacie wątku usunęłam.
    Wiem tyle, ile jest podane w ogłoszeniu, które Ci podlinkowałam.

8. MOD_Zła

9. BETHIMIS

BETHIMIS Czeladnik forum

wszystko po waszej przerwie technicznej wróciło do normy DZX...

Mozna wątek zamknąć DOBRANOC

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 kwietnia 2018
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko wróciło do normy to również życzę dobrej nocy i temat zamykam.

Na przyszłość proszę o niepisanie dużymi literami, w internecie oznacza to krzyk i jest zabronione na naszym forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.