Problem z kołem fortuny i miasteczkiem Renzo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marian4811, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marian4811

marian4811 Czeladnik forum

Koło fortuny za szybko się kręci i nie można zatrzymać kiedy się chce, a w miasteczku Renzo "siłomierz" nie zawsze się pojawiają szansa na górze, na dole do uderzenia, niech mi żetony teraz zwrócą. A "odnajdź skarb" jak wchodzę, to mam biały pulpit i mi nie wejdzie. To jest nie w porządku, szansy mi wszędzie zabierają a nie działa to tak jak powinno.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Co do koła - zatrzymywanie dotyczy tylko animacji, nie jest sposobem wybierania nagrody (choć mogłoby się tak wydawać).

3. marian4811

Ale wcześniej, nie miałam z nim problemów teraz pędzi jak szalone więc musiało się coś stać. Inni też zgłaszali ten problem więc coś się zmieniło. Nie tylko ja mam problem.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Chyba po prostu zmieniono tę animację - mnie to ucieszyło, bo szkoda mi czasu na gapienie się na koło ;)
    A z tymi grami z wesołego były problemy... jeśli teraz się wieszają, to może trzeba te nieszczęsne ciasteczka wyczyścić, może być jakaś niezgodność między danymi zapisanymi w ciasteczkach a obecnymi ustawieniami.

5. Zostały wprowadzone pewne ulepszenia na kole proszę ogłoszenie :)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-naprawione-błędy-oraz-drobne-ulepszenia.13170/

• Będą się pojawiały podpowiedzi przy liście nagród
    • Przycisk start/stop będzie widoczny cały czas. Będzie aktywny nawet, gdy nie będą się odbywać żadne działania.
    • Gdy wykręcimy nagrodę główną (jackpot) zamiast standardowej ikony na środku Koła Fortuny otrzymamy komunikat o wygranej.
    • Gdy wykręcimy nagrodę, która zawiera więcej niż jedną rzecz, to na środku pojawi się specjalny komunikat z zawartością.
    Wprowadzone zostaną też fajerwerki, które będą pojawiały się po przejściu poziomu, ukończeniu eventu oraz wykręceniu głównej nagrody na Kole Fortuny.

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

7. marian4811

Jak na razie dziękuje.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor podziękował,więc ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.