Problem z kinem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Antenka18, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Witam w dniu dzisiejszym jak chciałam wejść do kina i sprawdzić czy jest jakiś filmik to po naciśnięciu przycisku akcja zamyka mi się kino. Czy wiadomo coś w tej sprawie??

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Czy masz włączony jakiś dodatek blokujący reklamy ? Jego aktywność może powodować podobne objawy. Zachęcam również do przeczytania poradnika związanego z kinem : Kino

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. Antenka18

Nie mam włączonej blokady, i z tego co można przeczytać w wątku o kinie to nie jest tylko i wyłącznie mój problem. Jak działa kino też wiem.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje za odpowiedź,

Warto wykluczyć pierwszą najłatwiejsza możliwość wystąpienia błędu. Twoje zgłoszenie przekazałem dalej, proszę o cierpliwość . Jak tylko będę miał dalsze informacje przekaże je najszybciej jak to tylko możliwe.

5. Antenka18

Dziękuję :) Poczekam w takim razie na odpowiedź :)

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Spróbuj proszę odświeżyć grę(klawisz f5), powinno działać już poprawnie. Chociaż obecnie brak filmów.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

7. Antenka18

Można zamknąć :) Miałam właśnie pisać że po przelogowaniu działa i nawet udało się filmik obejrzeć :) Pozdrawiam i dziękuje za pomoc :)

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że wszystko zostało wyjaśnione. Oraz że kino znowu działa poprawnie :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.