problem z kinem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika betis5, 13 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. betis5

betis5 Czeladnik forum

Witam
    Dlaczego nie mogę oglądać filmów w kinie. Wyskakuje ciągle "Nie mamy niestety dla Ciebie aktualnie żadnego wideo. Proszę spróbować ponownie później." I tak cały czas. Jak byłam w innym kraju to filmiki wchodziły bez problemu a tu nie. Proszę o odpowiedź

2. _Tomek94_

_Tomek94_ Młodszy ekspert

Ja też już kina nie pamiętam - a odpowiedź będzie jak zawsze ta sama :(

3. betis5

betis5 Czeladnik forum

czyli jaka??

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

betis5, dostępność filmów w Kinie uzależniona jest od sponsorów, którzy udostępniają filmy.

Zapoznaj się proszę z poradnikiem : >>>Kino

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. betis5

betis5 Czeladnik forum

To ciekawe? Myślałam, że zabiegacie o sponsorów żeby gra była ciekawsza i żeby każdy miał możliwość zdobycia florenów. Widzę, że w innych krajach nie stanowi to problemu a filmiki można oglądać w maksymalnej ilości. Sprawdziłam to już wielokrotnie. Mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni. Pozdrawiam i nie mam więcej pytań.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Myślę, że firma stara się aby Gracze mieli jak najwięcej satysfakcji z gry i zabiega o sponsorów, ale podejrzewam że w Polsce jest niełatwo i dlatego jest tak jak jest.
    Również pozdrawiam i skoro nie masz więcej pytań, to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.