Problem z kinem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 9 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacpri

kacpri Forumowy żółtodziób

Obejrzałem filmik kilka razy a kinopunktów nie przybywa.

2. mirkad63

mirkad63 Forumowy żółtodziób

ja również obejrzałam 3 filmiki i też nie dostałam kino punktów

3. mirkad63

mirkad63 Forumowy żółtodziób

obejrzałam 10 filmów i zero punktów

4. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

I znowu się popsuło - filmiki są , ale kinopunktów "0", ile można to samo oglądać !Traktowani jesteśmy jak małe i smarkate dzieciaki :(

5. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

i ja też dostałam już mdłości,w kole Macieju :(

6. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

... i odpowiedź będzie jedna :- nie za każdy film są kinopunkty :(
    Kino więcej nie działa , niż działa . :(- to masakra :(

7. magola44

magola44 Aktywny autor

16 maja napisałam do pomocy technicznej o czarnej planszy w kinie kazali czekać (do dziś nic więcej nie napisali ) dziś jak zniknęła i pokazały się filmy to punktów brak czyli tak jak pisałam wcześniej kino chyba jest tylko dla wybranych losowo nawet ankietę dziś wypełniłam i punktów brak.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jest dokładnie tak jak już napisała na poprzedniej stronie SMOD_Wadera*, ja powtórzę jeszcze raz z poradnika Kino:

Kilka ważnych informacji:
    • Filmy należy obejrzeć do końca.
    • Za obejrzenie pierwszych czterech filmów do naszego konta zostanie dodane 15 sztuk kinopunktów za dany film. Za piąty film otrzymamy 5 kinopunktów, za szósty film trzy kinopunkty. Następnie od siódmego do dwunastego filmu po 2 kinopunkty. Od trzynastego filmu w górę dostaniemy po 1 kinopunkcie.
    • Kino działa podobnie jak Cash for Action. Oznacza to, że za dopisywanie nagród odpowiada Sponsor, a ekipa Farmeramy może jedynie przekazywać sugestie dotyczące jego sprawnego funkcjonowania.
    • Nie ma dziennego limitu oglądanych filmów.
    • Filmy oglądamy w odstępie czasowym co 30 sekund.
    • Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali.
    • Doba w kinie nie jest liczona od północy, a powstaje poprzez upłynięcie 24 godzin od pierwszego filmu, który dał 15 kinopunktów."

Sugestie i uwagi Graczy na bieżąco są przekazywane.Przypominam,że dział ten nie służy do dyskusji,a do rozmów i zamieszczania opinii na temat kina zapraszam tutaj : INFO: Kino w mieście.

wiocha5, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Nie nie mam już, Natomiast mam jeszcze opinie. Uważam, że za oglądania filmików - reklam za które BP ma PŁACONE - gracze powinni mieć ZAWSZE jakieś kino punktów, natomiast jeżeli nie ma takiej gratyfikacji - to należy dać komunikat że filmy w danej chwili nie są dostępne. Bo to jest jawne lecenie w kulki z GRACZAMI !!!!!!

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję za opinię,tę również przekażę,a skoro pytań nie masz to temat zmykam.

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.