Problem z kinem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 9 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Ogladam filmiki w kinie a nie dostaje za nie kino punktów.

2. wanducha

wanducha Forumowy żółtodziób

Reklama volvo w kinie a punktów 0, dlaczego?

3. konwalia14

konwalia14 Czeladnik forum

Mam to samo, filmik oczywiście cały czas dostępny, obejrzałam go z 4-5 razy a punktów brak...

4. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

U mnie tak samo :(

5. olaimiłosz

olaimiłosz Forumowy żółtodziób

potwierdzam

6. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

I nadal zero punktów

7. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

dość, że udało mi się obejrzeć to zero punktów

8. xsunrise

xsunrise Okazjonalny autor

u mnie też występuje taki problem - obejrzałam już 2 filmiki a punktów nie dopisało :(

9. kobieta15

kobieta15 Czeladnik forum

U mnie to samo. Oglądam filmy, a nie dopisuje punktów. Stale jakiś kłopot, albo nie ma filmów, albo nie ma punktów, jak już są

10. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

Mam filmiki jeden za drugim mogę oglądać punkty dostałam tylko za pierwszy a za resztę już nie. Cały czas mi idą a punktów nie mam.

11. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

u mnie dzisiaj też nie dopisuje punktów za seanse

12. ygre

ygre Okazjonalny autor

Ja od rana ogladam filmy i dopisuja mi sie punkty...fakt, ze tylko 1pt. za reklame ale zawsze cos ;)

13. alexander56

alexander56 Generał forum

no i tylko wam pozostaje sie cieszyc bo macie relaks a moja sasiadka pisała ze tez kilka razy obejrzała a nie dosc ze kinopunktów nie dopisało to wrecz jej ubyło :sleepy: rece opadaja :(

14. Martynka11700

Martynka11700 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo.:( Może jakiś moderator wreszcie się zainteresuje problemem i odpowie sensownie.

15. violka0410

violka0410 Okazjonalny autor

jak nie targ to kino... Szkoda słów. Ja nawet już nie sprawdzam bo jeszcze mi ich ubędzie.:sleepy:

16. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

obejrzałam i za pierwszy raz dostałam 15 kinopunktów

17. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam Was do zapoznania się z poradnikiem Kino, czytamy w nim że:
    "Kilka ważnych informacji:
    • Filmy należy obejrzeć do końca.
    • Za obejrzenie pierwszych czterech filmów do naszego konta zostanie dodane 15 sztuk kinopunktów za dany film. Za piąty film otrzymamy 5 kinopunktów, za szósty film trzy kinopunkty. Następnie od siódmego do dwunastego filmu po 2 kinopunkty. Od trzynastego filmu w górę dostaniemy po 1 kinopunkcie.
    • Kino działa podobnie jak Cash for Action. Oznacza to, że za dopisywanie nagród odpowiada Sponsor, a ekipa Farmeramy może jedynie przekazywać sugestie dotyczące jego sprawnego funkcjonowania.
    • Nie ma dziennego limitu oglądanych filmów.
    • Filmy oglądamy w odstępie czasowym co 30 sekund.
    • Czasem za obejrzany film mimo obejrzenia go w całości kinopunkty nie zostaną przyznane. W takiej sytuacji film jest traktowany jak byśmy go nie oglądali.
    • Doba w kinie nie jest liczona od północy, a powstaje poprzez upłynięcie 24 godzin od pierwszego filmu, który dał 15 kinopunktów."
    wiocha5, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Przypominam wszystkim że nie jest to dział dyskusyjny, na temat kina możecie porozmawiać tutaj: INFO: Kino w mieście :)

18. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Posty dyskusyjne usunęłam. Wyżej SMOD_Wadera podała link gdzie można porozmawiać o kinie.

19. maciekmietek

maciekmietek Młodszy ekspert

no i znowu problemy z doliczaniem kino punktów

20. Myszka58

Myszka58 Okazjonalny autor

Cały ten regulamin jest do bani :sleepy: Albo filmów wcale nie ma albo są ale punktów nie ma, to po co to kino pytam grzecznie?? Filmiki całe oglądam a punktów 0 Po prostu 0:eek:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.