Problem z kinem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika torque1, 11 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. torque1

torque1 Forumowy żółtodziób

Witam.
    Od kilku dni mam problem z oglądaniem filmików w kinie, kiedy chce włączyć film kreci sie tylko " kółeczko " jest czarny ekran i nie dzieje sie nic.
    Prosze o odpowiedz i pomoc.
    Pozdrawiam

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam ten problem od polroku ;)
    kino raz dziala raz nie dziala-jest to zewnętrzy problem

3. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Czarny ekran jest od kilku miesięcy. Podobno naprawiają... Śmiechu warte tyle czasu nic nie poprawili:(

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Problem kina był poruszany wielokrotnie, m.in. w tym wątku: ..::klik::..
    Jak tam pisała MOD_Atena: "Problem z czarnym ekranem w kinie jest od dawna,odpowiedzialny za ten stan jest dostawca filmików,prace naprawcze trwają i w związku z tym jest Oficjalne Ogłoszenie: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/info-problem-z-kinem.12200/
    A ilość filmików jest uzależniona od reklamodawców,którzy sponsorują te filmiki.Nie ma sponsorów=nie ma filmików.
    Dodam jeszcze poradnik na temat kina,tam znajdziesz wszystkie informacje : KINO"

Ja dodam tylko, że pomimo tego, że OO na temat kina, było dodane dość dawno, nadal jest aktualne.
    Zapraszam do dyskusji o kinie w tym wątku: Kino w mieście - rozmowy

torque1, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dyskusja na temat kina , zgłaszanie problemu przez graczy nic nie daje. Nie ma żadnego odzewu od BP. pozdrawiam. Miłego dnia.

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

czytalem na zachodnim nieoficjalnym forum ,ze problem ten nie lezy po stronie BP czy reklamodawcy ale przyczyna takiego stanu rzeczy jest zbyt powolna praca komputera

7. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

To nie jest prawda, moj laptop smiga az milo, a filmow nie mialam od kilku miesiecy. Sciemniaja.

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor otrzymał wszystkie możliwe odpowiedzi,nic więcej tutaj nie wymyślimy,więc temat zamykam.

A do dyskusji na tema kina zapraszam tutaj : Kino w mieście - rozmowy

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.