problem z kinem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sabi_87, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sabi_87

sabi_87 Forumowy żółtodziób

Witam,
    Od jakiegoś czasu mam problem z kinem. Nie chca mi sie właczac reklamy. Pojawia sie jedynie czarny ekran. Moze raz na 100 razy pojawi sie reklama...
    Mam wyłączoną opcję blokowania reklam także na pewno nie jest to wina programu blokującego reklamy. (dowodem na to jest wlaczenie się reklamy na starcie farmy przy logowaniu). Bardzo proszę o pomoc.
    pozdrawiam

2. sabi_87

No moje pytanie brzmi dlaczego tak sie dzieje bo nie wiem czy to ogolny problem czy tylko moj... koleżanka ma podobną sytuację (ponoć od wakacji są problemy) a post z linku jest z października.. mamy koniec grudnia a problemy dalej są...
    Chciałam na to zwrócić uwagę i dowiedzieć się czy to wina może przeglądarki czy kina...

3. sabi_87 skoro nie ma nowego ogłoszenia to widocznie jeszcze problem jest rozwiązywany :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

sabi_87

Oglądałem po kilkanaście reklam dziennie. W którymś momencie kino się zbiesiło. Wiadomo czarny ekran. Zakombinowałem w ten sposób:
    Czarny ekran, to ciach go i znowu odpalałem kino, do chwili pojawienia się napisu o braku reklam. Zazwyczaj kilkanaście razy, tak jak bym normalnie miał reklamy. Trwało to dwa czy trzy dni, może cztery, ale pomogło, Teraz filmy idą normalnie. Nie wiem, czy te "zepsute" reklamy przepchnąłem (po prostu wyczerpałem ich limit), czy może to zbieg okoliczności.
    Popróbuj, może to jest jakiś sposób.
    W każdym razie nic nie tracisz, a może się uda.
    Jakby zadziałało, to napisz sówkę.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

6. sabi_87

Nie ;) dziekuję za pomoc :) hlnrys dzięki spróbuję twojego sposobu.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie również dziękuję i zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.