problem z karmieniem zwierzat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika justka_87, 14 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. justka_87

justka_87 Mieszkaniec forum

witam, mam problem, dostałam w prezencie schronisko dla kruków oraz ich ulepszenie. mam odpowiednia ilość paszy, jednakże nie mogę nakarmić kruków (ani na podstawowym ani na ulepszonym schronisku). Dlaczego tak sie dzieje??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Schronisko dla wron to fabryka i do produkcji oprócz paszy potrzebne są 2 wrony. Wrony otrzymujemy z ptaszarni dla wron, można też kupić na targu, w zakładce Zwierzęta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

justka_87 lubi to.
  3. justka_87

acha, dziekuje a gdzie mam znalesc ptaszarnie zebym mogła kupic produkcje wron??

4. SMOD_Atena

5. justka_87

czyli jezeli w sr bedzie pełnia ksiezyca to mam szanse zdobyc tak? jest mozliwosc zebysmy zostali sasiadami??:)

6. SMOD_Atena

justka_87 tak jak napisałam wyżej, w czasie trwania mini-eventu z Pełnią można kupić ptaszarnię i jeśli będziesz miała wystarczającą ilość wymaganych mrocznych roślin to też będziesz mogła ptaszarnię kupić. W podanym wyżej poradniku znajdziesz tabelę i informacje o wszystkich dostępnych w sklepie Jacka przedmiotach.

Ja niestety mam komplet, ale możesz poszukać sąsiadów tutaj: >> Ogłoś się tutaj: 14.09.2017.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. justka_87

dziekuje, poki co narazie nie mam wiecej pytan. dziekuje i pozdrawiam

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Proszę bardzo i również pozdrawiam.
    Skoro nie ma więcej pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.