Problem z kalendarzem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paulcia, 8 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paulcia

paulcia Forumowy żółtodziób

Witam,
    Pomimo codziennego logowania i odkrywania skarpet przy jednej z nich pojawił się ,,plusik'' z informacją o tym, że nie została odkryta. Jestem na 100% pewna, że odkryłam skarpetę jednak nie mogę odebrać prezentu bonusowego.
    Pozdrawiam

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

Po ukazaniu sie komunikatu ja tez juz pisałem reklamacje do pomocy technicznej jeszcze bez odzewu -.- spróbowac jednak warto :sleepy: a tu podaje link odnosnie komunikatu
    https://board-pl.farmerama.com/inde...czyli-kalendarz-adwentowy.41636/#post-1315744

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Dokładnie o to mi chodziło, tylko szukałam w OO

Witajcie Farmerzy,

Graczy, których skarpetki po otwarciu uległy ponownemu zamknięciu prosimy o kontakt z pomocą techniczną.
    Konta zostaną sprawdzone za pomocą konsoli systemowej.

Pozdrawiamy,

5. sebastian010203

sebastian010203 Czeladnik forum

ja też otworzyłem wszystkie skarpety ale jedna była zablokowana i wydałem 8 florenów na jej otwarcie

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającym Graczom bardzo dziękuje, sebastian010203, należy czytać ukazujące się ogłoszenia w przyszłości, a czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?
    EDIT:
    autor się już nie odezwał, wątek zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 grudnia 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.