Problem z kacikiem zlecen

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika plainofwhite, 17 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. plainofwhite

plainofwhite Młodszy ekspert

Czesc,
    nie wiem czy tylko ja mam taki problem, czy inni tez. Wczesniej ja sie wchodzilo do kacika zleceni naprowadzalo myszka na konkretna rosline albo zwierze, ktore trzeba dostarczyc zeby ukonczyc zadanie, wyswietlala sie ilosc produktu w stodole. Teraz jest tylko nazwa i nic wiecej, a bardzo mi to pomagalo, bo nie mam w stodole duzo i widzialam wtedy czy moge zlecenie wykonac czy nie. Teraz musze co chwila zagladac do stodoly ;/ To jest jakis blad u mnie, czy juz zawsze tak bedzie? ;/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie pytanie padło już w tym temacie : >>>klik<<<. Problem został zgłoszony i oczekujemy na naprawę, co też napisałam w tamtym temacie, tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.