Problem z itemem "Rytuał błotnej kąpieli II"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika welkas1970, 6 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. welkas1970

welkas1970 Aktywny autor

Witam . Mam problem " Jestem w posiadaniu ( mam go w pasku) itemu "Rytuał błotnej kąpieli 2" , ale nie mogę z nim nic zrobić tzn. wystawić np: na wyspie skarbów , kryształowych wodospadach itp . Chcę go umieśćić na pnączu "Misja Punki'ego" ponieważ to jest jeden z itemów wymagany do uruchomienia tego pnącza . Pozostałe 3 itemy czyli : Kukułcza mama 2 ,kukułcze jajo 2 i Misja Punki'ego 2 normalnie na tym pnączu umieściłem . Tylko z tym jednym itemem mam problem , bo wychodzi na to , że widzę , że go mam w pasku ale tak jakbym go nie miał bo nie mogę z nim nic zrobić . Dodam , że już wcześniej nałożyłem na podstawę ulepszenie dlatego teraz już jest " Rytuał błotnej kąpieli 2" , ale co z tego , że niby go mam jak nie mogę z nim nic zrobić . Nie wiem o co chodzi , proszę o pomoc

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2020
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam. Dział ten przeznaczony jest dla pytań/problemów z forum, wątek przenoszę więc do odpowiedniego działu: Pytania techniczne. Tytuł wątku powinien być precyzyjny, tak więc zmieniłam na odpowiedni do zapytania.

To, że masz w pasku item Rytuał błotnej kąpieli II a jednak nie możesz postawić go na chmurce to znaczy, że nie został jeszcze połączony z podstawowym czyli Rytuał błotnej kąpieli I. Są to wyjątkowo dwa oddzielne itemy, które przed postawieniem na chmury trzeba połączyć (podobnie jak ze wszelkiego rodzaju ulepszeniami) czyli wystawić Rytuał błotnej kąpieli I i nałożyć na niego Rytuał błotnej kąpieli II, następnie usunąć i wystawić na odpowiedniej chmurze rzędu.
    Jeśli nie masz w inwentarzu, to sprawdź proszę czy gdzieś, np. w Ogrodzie ozdobnym nie masz wystawionego itemu Rytuał błotnej kąpieli I, tak wygląda ten item:

Po odnalezieniu spróbuj nałożyć na niego item Rytuał błotnej kąpieli II, który posiadasz w inwentarzu, usuń połączony item i sprawdź czy jest możliwość ustawienia na chmurce.

Daj proszę znać czy problem udało się rozwiązać?

3. welkas1970

welkas1970 Aktywny autor

Przepraszam moja wina . Miałem wystawiony ten item w ogrodzie ozdobnym . Nałożyłem ulepszenie na podstawę i usunąłem go . Następnie już normalnie go umieściłem na pnączu . Przepraszam , moja wina , już jest wszystko ok

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic się nie stało, najważniejsze, że wszystko jest w porządku i item udało się umieścić we właściwym miejscu.

A skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.