Problem z itemem-pomóżcie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Quba77, 8 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Quba77

Quba77 Czeladnik forum

Witam. Mam problem. Niechcący zakupiłem podwójnie item "zwycięstwo na lodzie" w ivencie hokejowym i nie starczy mi gwiazdek na zakup itemu młodszy napastnik brakującego mi do pnącza;-( Czy jest możliwość dokupienia go po zakończeniu iventu ?albo wymiana z sąsiadami? Mogę oddać item "zwycięstwo na lodzie"

nie starczy mi oczywiście gwiezdnych talarów a nie gwiazdek jak napisałem przez pomyłkę

Twoje posty połączyłam. Nie można pisać post pod postem.
    Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj".

MOD_Elena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 maja 2018
  2. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Po zakończeniu eventu nie ma możliwości zakupu itemu.
    Jeśli taka możliwość będzie kiedykolwiek przy okazji wyprzedaży itemów, to z pewnością taka informacja się pojawi w oficjalnych ogłoszeniach.
    Co do wymiany jest taka możliwość przy okazji mini eventu: Handel, podarki, wymiana czyli Gift & Trade.
    Najbliższy planowany jest od 17 - 20 maja.
    do tego czasu możesz zamieścić swoje ogłoszenie tutaj

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Quba77

Quba77 Czeladnik forum

Dziękuję za informację

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.