problem z itemami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ptasznik70, 5 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Witam noworoczno
    mam problemik mały,
    pozdejmowałam swojego czasu cześć itemów z ogrodu, i nie moge ich wstawić z powrotem. Są to itemy, które miały kilka nakładek. Po zdjęciu ich, stoja w pasku jako ostatnia nakładka (tak mi sie wydaje) a były od pczątku wszystkie ( podstawa + nakładki) i tak były pierwotnie ustawiane. W jaki sposób moge je przywrócić, bo jak na razie to są bezużuteczne. Pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Itemy posiadające ulepszenia po nałożeniu na podstawowy item łączą się w jedną całość i nie ma już możliwości ich rozdzielenia. Takie itemy stawiamy bezpośrednio na pustym miejscu, jeśli nie dają się postawić to znaczy, że są to tylko ulepszenia nie posiadające podstawy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Dzieki za wyjaśnienie, pozostaje tylko to, że te itemy miały podstawy bo inaczej nie mogłabym ich złożyć, ale to drobiazg to tylko 4 itemki, mogą stać w pasku

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, możesz również napisać zgłoszenie do Pomocy technicznej i poprosić o sprawdzenie tych itemów.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.