problem z hodowla w oazie milosci

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarina1958, 21 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarina1958

katarina1958 Czeladnik forum

Witam ,mam problem ze znakiem plus i minus ,mam wystarczajaco zwierzat do hodowli ,pasze ,perfumy ,zmienilam przegladarke a moge tylko po jednej sztuce wybranego rodzaju w moim wypadku ,ryby jednorazowo rozmnozyc ,prosze o pomoc

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Te znaki "+" i "-" oaza.PNG są aktywne tylko wtedy, gdy masz wykupionego pomocnika w hodowli tj. "Asystenta hodowli". Bez niego trzeba do każdej kolejnej hodowli na nowo umieszczać określony zestaw zwierzaków w oazie.

Czy masz jeszcze pytania?

3. katarina1958

ale to nie zawsze tak bylo ,prawda?dzis jakis wyjatek?

Posty połączyłam. Zgodnie z zasadami forum nie można ich pisać bezpośrednio jeden pod drugim. Jeśli chcesz coś dopisać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    Warto zapoznać się z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 października 2019
  4. BA_Marion

katarina1958, zawsze tak było. Być może miałaś wcześniej wykupiony pełen pakiet pomocników. Asystent hodowli wchodzi w zakres tego pakietu.

Czy chcesz jeszcze coś wyjaśnić?

5. katarina1958

Zrozumialam i dziekuje musze sprawdzic ,mozna zamknac

6. BA_Marion

Proszę bardzo:) Skoro nie masz już pytań, zakładam kłódeczkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.