problem z gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aga1231974, 29 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

evitka40 próbowałaś przełączyć grę na wersję Flash? W prawym, dolnym rogu na ramce gry jest taki przycisk: Przełącz na Flash. Spróbuj proszę i sprawdź jak wygląda sytuacja w Spółdzielni i czy nadal pojawiają się różowe plamy. Na przyszłość otwórz proszę własny wątek.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

2. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

dzięki, spróbuję.

3. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia życzę.

aga1231974 czy nadal masz jeszcze problemy lub jakieś pytania?

4. aga1231974

aga1231974 Czeladnik forum

Witam, nie wiem czy dobrze ze tu pisze, jak nie to przepraszam, szukam rady bo nie wiem co mam zrobic
    mam na bahamarama, produkcje masla orzechowego i nie moge w zaden sposob nakarmic sloni, nie moge dac im paszy dla sloni, mam wyprodukowanej 131 sztuk paszy dla sloni, kieruje mnie do mlyna po pasze, a w mlynie jest pasza, a ciagle odsyla mnie do robienia paszy dla sloni?, gdzie jest problem? dziekuje pozdrawiam

5. SMOD_Atena

aga1231974 sprawdź czy masz wystarczającą ilość słoni bo do fabryk oprócz paszy potrzebne są też zwierzęta.

A czy problem z czerwonym ekranem, o którym pisałaś - ustąpił?

6. aga1231974

aga1231974 Czeladnik forum

dziekuje za szybka odpowiedz, faktycznie nie mialam sloni:(, tak problem z czerwonym ekranem ustapil, dziekuje slicznie :)

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i w takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.