problem z gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek50, 21 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

co się znów dzieje,nic nie można robić bo gra się zwiesza,czy oni nie widzą usterek

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie sprawdzałam gry o 2-giej w nocy, jednak nic mi nie wiadomo o globalnym obniżeniu szybkości gry. czy problem nadal u Ciebie występuje?

3. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

Witam, wczoraj gra bardzo się cięła, potem miałam problemy z zalogowaniem. późnym wieczorem było ok, natomiast dziś jest powtórka z rozrywki, tnie się i tnie.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

katarzynaz na chwilę obecną nie mamy żadnych informacji o problemach z grą.

Jeśli na jednej gra się "tnie" to sprawdź proszę inne przeglądarki i/lub zastosuj się do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa - poradnik <.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >PORADNIK<.

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

czy wy MODy tylko potraficie odsyłać do poradnika,teraz sadziłem i gra się zawieszała,to wy powinniście zgłosić do centrali że coś się dzieje nie tak z grą bo gracze sygnalizują problem a nie odsyłać do PT

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kacperek50 dziękuję za sugestię, ale znamy swoje obowiązki i wiemy co i kiedy mamy robić.
    Jeśli uważasz, że po Twojej stronie (sprzęt, oprogramowanie, połączenie internetowe) wszystko jest w porządku to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej w celu weryfikacji i sprawdzenia Twojego konta.
    Z pozycji forum takich możliwości nie mam i w związku z tym, że dalszych pytań nie masz to ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.