Problem z grą.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wenus-25, 22 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wenus-25

wenus-25 Forum Pro

Witam. Mam problem ze zbieraniem zbiorów z pól i ze zwierząt, długo muszę klikać, żeby zebrać i posadzić, mam to od 2-uch dni. Nie wiem co jest przyczyną, bo wszystko było dobrze, gra działała, pliki cookie wczoraj wyczyściłam i nic nie pomogło. Bardzo proszę o poradę i pomoc.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

wenus-25, wiele tutaj nie zdziałamy ponad zaproponowanie skorzystania z innej przeglądarki i sprawdzenie, czy na niej problem też występuje. Warto też sprawdzić połączenie internetowe - czy przesył danych nie jest spowolniony, ewentualnie spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę: Reinstalacja Adobe Flash Playera. Pełną listę wskazówek, jak poradzić sobie z nie działającą grą znajdziesz tutaj >>klik<<.
    Jeśli nic z tych wskazówek nie pomoże, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną - informacje jak wysłać zgłoszenie znajdziesz tutaj >>klik<<.

Czy masz jeszcze pytania?

martynka125 lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.