problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LadyBird80, 24 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

hej, działa mi tylko sowa i forum, na wszystkich polach co bym nie chciała zrobić albo nic się nie dzieje albo kręci się kwiatek. Przelogowałam się i dalej nic! Gra loguje się długo owca jedzie i jedzie ale jakoś się ładuje, ktoś z Was też tak ma, bo zaczęło się już na GT wiec myślałam że serwery się poddały :/

2. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Spróbuj przeinstalować wtyczki adobe flash player i Shockwave flash player, oczywiście pierwsze co wyczyść ciasteczka.

3. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

Ciastka wyczyszczone wtyczki powiadasz...

4. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

5. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Miałam ostatnio podobną sytuację. Wyskakiwała mi wiadomość, że wtyczka Shockwave flash player nie odpowiada, więc ja przeinstalowałam, adobe flash również, a wszystko to działo się po instalacji najnowszej wersji przeglądarki.
    Potem było ok.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu dziękuję, czy autor ma jeszcze jakieś pytanie?

7. LadyBird80

LadyBird80 Forum Pro

dziękuję, zastosuję się do wskazówek o wtyczce, zobaczymy. można zamykać :)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.