problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 4 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Pytanie do graczy
    czy u was też w bardzo spowolniałym tempie gra chodzi i nie chce się zalogować?? i ciągle wyskakuje informacja z wtyczką albo kontynuuj albo zatrzymaj
    Co w tej sytuacji robić

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Według mnie najlepiej będzie jak przeprowadzisz reinstalację wtyczki Adobe Flash Player, tutaj znajdziesz wskazówki jak to zrobić : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera <<<

Zapraszam też do lektury tego tematu : >>>klik<<<, tam członkowie Ekipy odpowiadali na pytania Graczy oraz Gracze nawzajem udzielali sobie różnych rad.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

tak Modko mam pytanie
    obecnie AFP mam 19.0.0 226
    czy musze reinstalować i i nowszą /jak jest / zainstalować

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak, to jest najnowsza wersja AFP. Jednak, jeśli istnieją problemy z wyświetlaniem, warto tą wtyczkę odinstalować, a następnie ponownie zainstalować.

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, czy po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu wtyczki AFP problemu ustąpiły? :)

6. sabcia95

sabcia95 Okazjonalny autor

co sie dzieje z zendami chmur zostalo 15 reszta zniknely znowuz cos konbinuja

wszystkie 98 wrucily dz mozna zamknac

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2015
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

sabcia95, poradnik dla Ciebie proszę : >>>klik<<<.

Na przyszłość jeśli masz inne pytanie od pytania zadanego przez Autora tematu to otwórz proszę własny, nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

A skoro Autorka tematu nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.