problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 11 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

gra dalej zaczęła się wieszać a było już dobrze trudno będzie zrobić ewent

2. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

u mnie też strasznie muli, myślałam że to coś się znowu z moim złomkiem dzieje, ale faktycznie gra się wiesza i strasznie długo trwa zrobienie czegokolwiek.
    Chciałam zmiksować coś w spa, ale zrezygowałam bo od kilku dni mam białą planszę. raz załapie a raz nie.

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wycofałam produkty z targu,a one tam są,,przelogowałam,są,

4. Poradniczek może pomoże na takie dolegliwości ???:):)
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/gdy-gra-nie-działa-poradnik.10529/

aleksandra czasami trzeba trochę poczekać aż wycofany towar zniknie, cierpliwości :)
    A na przyszłość jak masz inne pytanie niż tytuł to załóż swój wątek i zadaj pytanie bo inaczej to robi się zamieszanie i mało przejrzyście na forum

-_Amidamaru_- lubi to.
  5. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

U mnie samo się naprawiło, widocznie chwilowe przyćmienie moją farmę dopadło :)
    dzięki Kleo ;)

6. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Mam problemyz logowaniem, ciągle muszę odświeżać za 10-15 razem dopiero przepuszcza :sleepy:

7. zosia1953

trudno wszystko już przerobiłam nawet do Neostrady dzwoniłam jak sanie mikołaja fruwają po farmie to zawsze się wiesza

8. A próbowałaś z innej przeglądarki ??:)

9. zosia1953

mam chrome co proponujesz

10. Może mizille lub Operę.

11. zosia1953

dzięki spróbuję najpierw pierwszą

12. nana290159

nana290159 Książę forum

A ja mam mozille, a gra dziala z duzym opoznieniem, od razu powiem, ze z poradnika wszystko zrobilam wiele razy, bardzo muli, kwiatek sie kreci, musze przelogowywac, tak jest od wielu dni.

.Bozena60. lubi to.
  13. .Bozena60.

.Bozena60. Młodszy ekspert

zgadza się u mnie to samo kwiatki,muli i co chwilę odświeżam

14. MiroKRK

MiroKRK Czeladnik forum

zaczynam sie zastanawiac o co tu chodzi przeciez nie da sie grac normalnie bo zeby sie zalogowac to trzeba cierpliwosci i do skutku a moze jakos wreszcie wskoczy i to jest juz od paru dobrych dni kiedy gra przestala wogole dzialac w piatek i tak muli moze za duzo nas graczy ??????????

15. olencja70

olencja70 Czeladnik forum

niestety u mnie też to samo :cry:

16. iwonanana

iwonanana Baron forum

Ja niestety tez tak mam, czy ktos odpowiedzialny wezmie te uwagi na powaznie i przestanie polecac poradnik ?

17. delik80

delik80 Forumowy żółtodziób

niestety znów wszystko padło żenująca sytuacja

18. pomarańczka-789

pomarańczka-789 Forumowy żółtodziób

u mnie też wszystko wolno sie ładuje:( a za wypełnienie misji w spółdzielni nie dostałam florenów

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.