problem z grą na firefoxie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maris666, 19 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maris666

maris666 Forumowy żółtodziób

od rana nie mogę dostać się do gry z przeglądarki Firefox: ładuje mi się jedynie tło, ale sama gra już nie [nie pokazuje mi się nawet ikonka ładowania gry]. Zrobiłam wszystkie kroki z pomocy, czyli wyczyściłam ciasteczka, pamięć, odświeżyłam flash - nic nie pomogło. Dostałam się na grę dopiero poprzez przeglądarkę IE. Nigdy nie miałam problemu z grą na Firefoxie - co się stało?? można to jakoś naprawić?? Dodam jeszcze, że problemy na Firefoxie mam tylko i wyłącznie z farmą, inne strony i gry działają i ładują mi się normalnie.

Pracuś57 lubi to.
  2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Jeżeli wykonałeś wszystkie wskazówki zawarte w poradniku: Gdy gra nie działa - poradnik, to pozostaje kontakt z pomocą techniczną gry w celu weryfikacji problemu. Informacje jak poprawnie napisać zgłoszenie znajdziesz w poradniku: Pomoc Techniczna

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Dodam od siebie że gram FF bardzo długo i nie mam żadnych problemów ;) Na innych przeglądarkach za to miałam problemy z bardzo powolnym ładowaniem

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

maris666 być może miała miejsce aktualizacja przeglądarki, wykonałaś wszystkie czynności z poradnika i nic nie pomaga, a problemy występują tylko na Firefox to spróbuj grać na innych przeglądarkach, np... Google Chrome lub Opera. Nic innego tutaj na forum nie wymyślimy, w ostateczności tak jak już wspomniał MOD_Kirito, wyślij zgłoszenie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. maris666

maris666 Forumowy żółtodziób

napisałam do pomocy technicznej i czekam na ich odpowiedź. Dziękuję za wskazówkę.

dodam jeszcze, że od pięciu lat korzystam z farmy na Firefoxie i nigdy nie miałam takiego problemu. Pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

maris666 Twój post usunęłam ponieważ :

Tym razem upominam słownie i bardzo proszę zapoznaj się i stosuj do Regulaminu forum: >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

7. tatapiotrus70

tatapiotrus70 Czeladnik forum

Strasznie spowalnia mi gra mimo że jeszcze 2 dni wcześniej chodziła dobrze, ale na Bachamaramie działa bez zarzutów. Zbieranie zbiorów idzie strasznie mozolnie nie wiem co jest?

8. kevin

kevin Forum Pro

takie pitolenie i odsyłanie do poradników czyszczenie itp . ciekawe że że nagle połowie graczy zaczyna gra mulić i najłatwiej ich wysłać w poradniki , nie prawda ze tylko na mozilli ,ja gram na chrome ,wczoraj jeszcze było ok ,dzis nie dało się kombajnem zbierać ,

9. shemagh

shemagh Forumowy żółtodziób

mam dokładnie to samo od wczoraj...pisałam do PT ....komputer wyczyszczony i ciągle to samo...nigdy nie miałam takich problemów z grą...jedynie dobrze farma chodzi na pełni księżyca...

10. SMOD_Atena

tatapiotrus70, kevin, shemagh jeśli wszystkie czynności z poradnika są wykonane, próby na innych przeglądarkach nie przynoszą pozytywnych rezultatów to zapraszam ze zgłoszeniem do PT ( wyżej podany jest link do poradnika ), tam Wasze konta zostaną sprawdzone.
    Z pozycji forum takich możliwości nie mamy i skoro Autorka tematu wysłała zgłoszenie i nie ma dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.