Problem z gorgonią

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 6 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Ja tez mam problem wyprodukowałem 490 szt gorgoni i chcę oddać do ewentu i tez mam zero
    Pasza zakończona wczoraj a dziś zobaczyłem że mam stan zero i co w tej sytuacji ? tez do PT pisać ?
    Czynności są wszystkie wykonane , więc widzę że nie tylko u mnie problem z gorgonią

2. Jeśli w młynie zakończyłeś produkcję w 100%, to napisz do PT, konto zostanie sprawdzone.

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czytam i widzę, że wszędzie to samo. genetix25 - na moje oko, to masz wyprodukowaną tylko paszę dla gorgonii, czy jak im tam, a do misji musisz oddać gorgonie zwierzątka (koralowce). Najpierw zbuduj w mieście w warsztacie zagrody dla nich (baseny), postaw na wyspie i nakarm zrobioną paszą. Jak urosną, to zbierz i dopiero oddaj do misji.

Tak ja to widzę. Mam rację ?

gosiagosia60 lubi to.
  4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

hej
    dzięki Ci za podpowiedz, zaraz zrobię to
    A myślałem że to co wyprodukowane ?
    No i miałaś rację , nie wiem tylko czemu Modzi nie potrafią wytłumaczyć ???
    dzięki Ci jeszcze raz
    Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 7 czerwca 2015
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Nie miałaś, tylko miałeś. Poczytaj wątek zagroda czy fabryczka oraz eventowy, znajdziesz porady jak przyspieszyć produkcję oraz ile i jak rozmieścić baseny. W eventowym trochę postów jest, ale warto go przejrzeć, bo oprócz raportów ilościowych są tam bardzo dobre rady.

Ostatnie edytowanie: 7 czerwca 2015
    gosiagosia60 lubi to.
  6. Dziękuję za odpowiedź,czy autor ma jeszcze pytania?

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka podziękowała, Graczowi dziękuję za pomoc i wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.