Problem z farmą.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zyfika, 31 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Od kilku dni mam problem z farmą.....żyje swoim własnym życiem....klikam żeby zebrać owoce z drzewa a otwiera się kombajn,pnącze przeskakuje po kilka rzędów na raz,sąsiadom chcę wysłać konkretny prezent a wysłać chce się zupełnie inny,gdy klikam na zagrodę aby ją postawić na farmie to zagroda ponownie wraca do paska,ikona zbioru miga itp,itd.Komputer przeskanowałam i wszystko jest ok,mysz także jest w porządku a farma szaleje.Czy ma ktoś też taki problem?

2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja też tak mam, nawet myślałam, ze to problem z myszką, chociaż jakieś dwa tyg. temu kupiłam nową.....też ciężko jest mi się poruszać po farmie, przesuwać strzałkami, bo przeskakuje, klikam na ogród ozdobny a ląduję na głównej łące, kilka razy już straciłam cenny nawóz, bo sam się rozsiał, chociaż nie chciałam itp. Może to jest jakiś problem w grze? Poczekajmy, może inni też tak mają i o tym napiszą.....

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ostatnie edytowanie: 31 października 2016
  4. SMOD_Atena

elcia1951 po ukończeniu eventu postacie nie będą już się pojawiały. Na przyszłość otwieraj proszę nowy temat jeśli masz inne pytanie, tutaj Twój post usuwam.

zyfika, skaliwa czy po zastosowaniu się do wskazówek problemy ustąpiły czy macie jeszcze jakieś pytania?

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Pytań nie mam, dziekuję

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

Nie chcę zapeszać ale reinstalacja Adobe Flash Playera chyba pomogła:).Dziękuję.Myślę,że można zamknąć temat.

8. SMOD_Atena

W takim razie również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.