Problem z farmą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stokrotka0209, 6 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam, mój nick w grze to stokrotka0209.

Od trzech dni występują ogromne problemy z dostępem do farmy. Strona główna wchodzi mi bez problemów a gdy nacisnę przycisk "zaloguj", gra nie chce się załadować poprawnie, nie występuje żaden komunikat o błędzie ani nic.
    Cały czas mam tylko przed oczami ekran "proszę czekać"

Od razu napiszę, że nie instalowałam ani nie ściągałam żadnych nowych programów, dysk został przeze mnie zdefragmentowany oraz wyczyszczony Odkurzaczem. Problem występuje zarówno na chromie jak i firefoxie. Sprawdzałam na innym komputerze i problem jest taki sam.

Proszę o pomoc

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

A przeinstalowałaś Adobe Flash Playera i wyczyściłaś ciasteczka flashowe?

Były problemy z grą wczoraj, ale zostały naprawione. Może też warto sprawdzić połączenie z internetem. Być może transfer zwolnił, stąd nie możesz się zalogować.

3. mek_to

mek_to Forumowy żółtodziób

Ja również mam ten sam problem od wczoraj. Przeinstalowywałem windowsa, adobe flasha mam 15.Ciasteczka flashowe wyczyszczone Firefox ustawiony prawidłowo ze wszystkimi opcjami zarządzania pamięcią podręczną na 50Mb itd. Po zalogowaniu się wyskakuje mi tylko okno czy chcę aby gra ładowała się szybciej. Jeśli tak kliknij haczyk i tak w kółko.Co zrobić???

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

mek_to ja po czyszczeniu pamięci i ciasteczek i ponownym zalogowaniu siędo gry zawsze klikam akceptuj, dzięki temu ciasteczka się zapamiętują w pamięci komputera i gra za każdym następnym zalogowaniem się szybciej się ładuje. :)

5. mek_to

Ale ja się nie mogę się wcale zalogować z laptopa na którym to wczoraj przeinstalowałem windowsa po raz trzeci. Mam adobe flasha i wszystkie inne wodotryski java itpitd i nic. Co mam zrobić??

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

To momencik, bo czegoś nie rozumiem. Zalogować się do gry możesz i wyskakuje Ci okienko czy chcesz zaakceptować zapisywanie się ciasteczek by gra ładowała się szybciej, ale nie łąka się nie pokazuje czy jak? Proszę opisz dokładnie co widzisz po tym jak zalogujesz się na konto, bądź też na jakim etapie gra się zatrzymuje i nie wgrywa jej stan.

7. mek_to

Po zalogowaniu się wyskakuje mi tylko okno czy chcę aby gra ładowała się szybciej. Nie mam łąki ani nic tylko ten napis w który klikam w zielony kwadracik akceptując że gra ma ładować się szybciej i tak w kółko.

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czyli łąka się nie wgrywa. Jaką masz wersję AFP i z jakiej korzystasz przeglądarki?

9. mek_to

AFP 15 przeglądarka Firefox. Łąka się nie wgrywa.Instalowałem AFP 11 i to samo

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Posiadasz więc w tej chwili wersję 15.0.0.152? Nie 11? Sprawdź proszę.

11. mek_to

[​IMG] Wszystko wygląda tak jak na ss. W kółko to samo. Używam AFP 15.0.0.152 oraz Mozilla firefox 32.0.3. Proszę czytać uważniej. 3 posty wyżej.... ._.

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Spróbuj proszę zwiększyć w ustawieniach przeglądarki miejsce dla pamięci podręcznej na swoim dysku. I proszę nie denerwuj się, nie siedzę przed Twoim komputerem, nie mam pojęcia jakie oprogramowanie masz zainstalowane, dlaczego, staram się pomóc, dlatego dopytuję. :)

13. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam. Moja farma działa już poprawnie. Wydaje mi się, że na chromie była jakaś aplikacja (greener web- najprawdopodobniej to jest winowajca) czy coś, bo nie znam się na tym, ale chłopak podziałał i jest ok.
    Dziękuję bardzo za cierpliwość.

Pozdrawiam:) Mam nadzieję, że wszystkiem uda się naprawić błędy.

14. Skoro wszystko się wyjaśniło to watek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.