PROBLEM Z FARMĄ

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 3 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Od wczoraj mam problem z farmą. Jak zbiorę pola I nic nie sadząc przejdę na drugą polanę i spowrotem na pierwszą to pola znikają. Mam tak jakby nic tam nie było tylko trawa. Mam tak na wszystkich polanach. przed chwilą zebrałam wyspę, wyszłam z niej i jak wróciłam to nic tam nie ma. Rano jak tak mi się zrobiło to odpaliłam kombajn i pola się wtedy pokazały. Posadziłam więc, a teraz znowu ten sam numer :( Nie chcę odpalać kuponu żeby cokolwiek zrobić.
    Czy to psikus eventowy czy z moją farmą coś nie tak ?

2. Harpagan

Harpagan Aktywny autor

Może internet ci po prostu muli i nie wczytuje wszystkich obiektów lub wyczysc dane przęgladarki ciasteczka itp.
    Spróbuj także na innej przegladarce internetowej, aktualizacje wtyczek rozumiem że masz?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Harpagan dziękuję za pomoc.

Flipkowo niestety Twój post w niczym pomocny nie był, usunęłam.

~czarodziejka czy po wyczyszczeniu pamięci przeglądarki, ciasteczek cookies i flashowych problem ustąpił czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Po dziesięciu minutach samo wszystko się pokazało i od tamtej pory jest ok. Można zamknąć.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.