problem z eventem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 11 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

ba czerwona już tyle lat gram że co rano wchodzę na grę to zaczynam od ciasteczek a na chrome adobe sam się aktualizuje

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

ferma-ewa założyłaś już własny wątek z pytaniem, więc nie ma potrzeby pytać o to samo w innych wątkach i ich zaśmiecać. W wątku SZKOLNA ZAGLOWNIA kontynuuj proszę korespondencję, dziękuję. :) Twój post tutaj kasuję. ;)

A jaką wersję Adobe Flash Playera obecnie posiadasz? Jesteś w stanie sprawdzić? :)
    EDIT: Jeśli ciasteczka Ci się co rano same czyszczą, to dlatego może wrażenie, że gra wolno chodzi, ponieważ za każdym niemal logowaniem muszą się one zapisywać by gra mogła się w ogóle załadować. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 listopada 2014
  3. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

nie mam dopisanych 5 TS
    po zakończeniu eventu
    Ewa6363

4. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

ja wczorej zakończyłam event , z TS mam bobry ++ i pomarańczowe indyki, ale też nie mam dopisanych 5 tajemniczych sadzonek... dlaczego?
    xxxx70

5. Przelogujcie się i sprawdźcie jeszcze raz w inwentarzu :)

Jeżeli nadal ich nie będzie to proszę napisać do Pomocy Technicznej link jest pod ramką gry :)

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka wątku ma może jeszcze coś do dodania w tym wątku bądź też chciałaby o coś jeszcze zapytać? :)

7. Pomimo obecności na forum pytań od autorki wątku nie ma dziękuję więc graczom za pomoc i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.