Problem z eventem Przytulne popołudnie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zibi33, 18 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zibi33

zibi33 Książę forum

Czy ktoś ma podobną sytuację co ja. Mogę zalogować się do gry, siać, zbierać jednym słowem gra działa. Problem zaczyna się gdy wchodzę by rozgrywać mini gierki czyli układać motki włóczki. We wszystkich polach mam liczbę 99.999.999+ (polach czyli tam gzie powinno wskazywać ilość wypadajki, rośliny i jajecznych zegarów.) Natomiast w polu gdzie wskazuje ilość ciasteczek mam liczbę 999. Kursor zamienia się w ładujący kwiatek nie pozwalając rozgrywać układanek. O co chodzi, co mam zrobić. Proszę o podpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na czym ten problem występuje - przeglądarka (kilka różnych) czy klient? czy próbowałeś standardowych czynności - czyszczenie pamięci przeglądarki (od początku)/usunięcie, ponowne pobranie i instalacja klienta?

3. zibi33

zibi33 Książę forum

Gram na kliencie. Czyszczenie zrobiłem dziś rano nic nie pomogło. Być może muszę ponownie zainstalować klienta. Zastanawia mnie tylko to że wszystko pozostałe działa z wyjątkiem rozgrywania tych gierek układanek

Po odinstalowaniu i zainstalowaniu na nowo klienta problem ustał. Dziękuję za podpowiedź. Życzę miłego dnia.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 sierpnia 2024
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Klient co jakiś czas się buntuje i wymaga właśnie odinstalowania, ponownego pobrania i zainstalowania.

A skoro problem ustąpił to temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.