Problem z eventem polowanie na kasztany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika matiazza1996, 8 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matiazza1996

matiazza1996 Forumowy żółtodziób

Hejka,
    mam problem z eventem - powinien się już zacząć, a u mnie na Farmie nie ma nawet śladu że ten event ruszył. Proszę pomóżcie :)

2. Rock

Rock Koneser forum

Spróbuj się wylogować i ponownie zalogować do gry. Zawsze po starcie eventu należy to zrobić, aby event się pojawił. Jeśli po "relogu" eventu nadal nie będzie, to musisz zgłosić problem do pomocy technicznej.

3. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Przeloguj się, może pomoże.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Pomagającym dziękuję za pomoc:)

Powodem może być też poziom - event jest dostępny od 51 poziomu na farmie.

matiazza1996, daj proszę znać, czy powyższe porady pomogły rozwiązać problem.

5. matiazza1996

matiazza1996 Forumowy żółtodziób

przelogowanie nic nie dało. zgłaszam do pomocy technicznej

aaa nie mam poziomu xDD Sorki za kłopot xD

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

matiazza1996, Twoje posty połączyłam, nie piszemy postów jednego pod drugim;)

Wracając do tematu, tak mi się właśnie wydawało, że problem wynika z poziomu farmy. Na to nic nie poradzimy... Możesz skorzystać z okazji i zarobić trochę na targu. Nawóz może mieć niezłą cenę;)

Sprawa wyjaśniona, temat zamykam:)

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.