problem z emailem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eska, 13 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eska

eska Forumowy żółtodziób

mam problem z ustawieniami konta glownie emailem i haslem. konto mam przez fb ale przez to nie ustawialam nawet hasla ani emaila. gdy chcialam ustawic zeby wrazie usuniecia mojego konta na fb nadal miec konto na farmeramie zobaczylam wchodzac w ustawienia konta ze juz jest tam taki email: dummy_email@facebook.com nie jest to moj email i nmg go zmienic a dodatkowa proszą o jego potwierdzenie i haslo, probowalam tez poprostu usunac ten email i wpisalam swoj i haslo myslac ze moze poprostu w ten sposob moge go wprowadzic ale wtedy wyskakuje mi ponizej
    • Konto z tą kombinacją nazwy użytkownika i hasła nie zostało odnalezione.
    czy ja moge cos z tym zrobic i móc ustawic wlasny email i haslo zeby nie musiec logowac sie tylko poprzez fb? z góry bardzo dziękuje za pomoc <3

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sama nic nie zrobisz, my też niestety nie jesteśmy w stanie pomóc. Możesz jedynie napisać do działu Pomocy FB i poprosić o rozdzielenie konta gry z kontem FB.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

eska lubi to.
  3. eska

eska Forumowy żółtodziób

czy nie strace konta po jego rozdzieleniu? bo skoro tylko przez fb moge sie logowac a hasla ani emaila nie mam to co z kontem?

4. SMOD_Atena

Niestety nie wiem jak wygląda to rozdzielanie kont ale wiem, że FB ma taką możliwość i konto gry nie przepada. Dowiedz się może po prostu jak zgłosisz problem do działu pomocy FB.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania?

eska lubi to.
  5. eska

eska Forumowy żółtodziób

juz nie mam pytań, dziekuje bardzo za pomoc!

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, powodzenia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.