Problem z dziką łąką.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maja.ada, 18 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maja.ada

maja.ada Forumowy żółtodziób

Mam zapełnioną listę sąsiadów a mimo to dzika łąka się nie odblokowała. Co mam teraz zrobić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tytuł wątku zmieniłam na odpowiedni do opisanego problemu.

A jeśli chodzi o oczyszczenie dzikiej łąki to do oczyszczenia całej powierzchni wymagane jest 12 sąsiadów, nie zaliczają się do nich uczniowie ze szkoły oraz Mentor.
    Ilu sąsiadów masz w pasku oprócz uczniów i Mentora (jeśli również jesteś uczniem w Szkole farmera)?

3. maja.ada

Mam 19 sąsiadów ale nie wiem czy ktoś jest uczniem czy mentorem. Odblokowała mi się tylko mała część łąki ;)

4. SMOD_Atena

maja.ada jesteś uczniem w Szkole Farmerów (Dom farmerski)?

Jeśli tak to masz Mentora, widzisz go oraz jego pozostałych uczniów w pasku sąsiadów ale oni nie mają żadnego wpływu na oczyszczenie dzikiej łąki i musisz zaprosić jeszcze kilku sąsiadów lub przyjąć zaproszenia od innych Graczy.

Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku:

A swoje ogłoszenie o poszukiwaniu sąsiadów możesz zamieścić tutaj: >>Szukasz sąsiada? Ogłoś się tutaj - wrzesień 2018<<.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

Ostatnie edytowanie: 18 września 2018
  5. maja.ada

już rozumiem ;) dziękuje za pomoc

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.