problem z drzewem xxl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wanilia89, 6 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wanilia89

Wanilia89 Okazjonalny autor

Dzień dobry. Mam problem tylko z jednym drzewem na Bahamaramie. Nie mogę nałożyć na podstawę ulepszenia XXL. Konkretnie chodzi o Słodliwkę. Ulepszenie XXL zakupiłam już dosyć dawno za farmarki, ale ponieważ nie miałam odblokowanego posągu tego drzewa w świątyni czekało sobie spokojnie w pasku. Jakiś czas temu odblokowałam posąg Słodliwki i umieściłam dwa drzewka w strefie Kryształowych wodospadów, jednak na żadne z nich nie mogę nałożyć ulepszenia XXL. Przelogowywanie nic nie daje...
    Co mogę zrobić w takiej sytuacji?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Wanilia89, to ulepszenie zapewne zostało kupione w Renzo a takie mają już w sobie podstawę. Po raz pierwszy postawisz to ulepszenie bezpośrednio na pustym miejscu. Po usunięciu do paska rozdzieli się na podstawowe drzewo i ulepszenie XXL, tak że następnym razem trzeba je będzie postawić już tradycyjnie, czyli najpierw zwykłe drzewo a na nie ulepszenie XXL.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Wanilia89

Wanilia89 Okazjonalny autor

Dziękuję za pomoc. Faktycznie na pustym polu udało się postawić bez problemu :) A ja się tyle męczyła :p Więcej pytań nie mam, temat można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i polecam się na przyszłość. Zanim zaczniesz się męczyć to pytaj śmiało :)

A skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Wanilia89 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.