Problem z drzewem mądrości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika anioleczek1890, 26 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anioleczek1890

anioleczek1890 Forumowy żółtodziób

witam, mam problem. Właśnie wpłaciłam gwiazdki w drzewie mądrości na osła Ding Dong, gwiazdki zostały mi pobrane a w inwentarzu nie mam osła. Również w drzewie pokazuje się że tą runę mam odkrytą.
    Co mogę zrobić?

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

anioleczek1890 witaj,

Twój temat przeniosłem do działu pytań ogólnych.

Jeśli wpłaciłaś gwiazdki na drzewie mądrości celem zdobycia Donkey Gonga to w pierwszej kolejności wejdź do Stodoły i wybierz zakładkę "z hodowli" - jak na grafice poniżej
    Przechwytywanie.PNG

Jeśli tam go nie będzie, koniecznie pisz do Pomocy technicznej (link znajdziesz pod "drewnianą" ramką gry).

Czekam na informację zwrotną czy znalazł się "uciekinier".

3. anioleczek1890

anioleczek1890 Forumowy żółtodziób

Witam, bardzo dziekuję za szybką odpowiedź, faktycznie przeceniłam swoje możliwości, wykupiłam go a dostęp do niego będę miała dopiero od poziomu 60.
    dziekuję i życzę dobrego dnia

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Również dziękuję, powodzenia w zdobywaniu poziomów i miłego dnia życzę a skoro wszystko jest już jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.