problem z dźwiękiem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 27 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

mam pytanie. mimo wyłączonych wszystkich dźwięków i wyciszonej karty nadal słychać odgłosy na farmie. jak to wyłączyć?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żeby nie było żadnych dźwięków należy w ustawieniach wyłączyć :
    Efekty dźwiękowe,
    Muzykę,
    Odgłosy otoczenia.
    Tak jak na poniższym obrazku pokazują czerwone strzałki:

Czy masz to wszystko wyłączone ?

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

tak. a dźwięk dalej jest

4. SMOD_Atena

Dziwne. I piszesz, że masz zupełnie wyciszone dźwięki w komputerze ? Jeśli tak to niemożliwe jest żeby wydobywał się z farmy czy w ogóle z komputera jakikolwiek dźwięk.

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

nie powiedziałam że mam wyciszone dźwięki w kompyterze tylko stronę w przeglądarce z farmą

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

:)A w ustawieniach wszystkie dźwięki jak na grafice powyżej masz także wyłączone?

7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Chciałam tylko napisać, że ja również mam wszystko wyłączone tak jak na grafice, a słychać wydobywające się dźwięki.

dantic3 lubi to.
  8. SMOD_Atena

niki1990, w pierwszym poście napisałaś, że " mimo wyłączonych wszystkich dźwięków i wyciszonej karty (...)" dlatego skojarzyło mi się z kartą dźwiękową i wyciszonymi dźwiękami w komputerze. Jeśli jednak masz wyłączone wszystkie dźwięki na farmie, tak jak na wklejonej wyżej grafice to tak jak napisałam, nie powinno być już słyszalnych z farmy żadnych dźwięków.
    Być może masz otwarte 2 przeglądarki i na każdej z nich inną farmę i to z drugiej wydobywa się jakiś dźwięk lub też z innej aplikacji ? Innego logicznego wytłumaczenia nie widzę.
    Może napisz co słyszysz ?

Alicjanastka, jakie dźwięki są u Ciebie ?

9. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

W tej chwili nic nie słyszę, ale wcześniej tak i byłam przekonana , że to z farmy. Może będzie ok.

dantic3 lubi to.
  10. SMOD_Atena

Autorka pomimo obecności na forum nie kontynuowała tematu więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.