problem z czatem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stefanek50, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stefanek50

stefanek50 Czeladnik forum

dlaczego jak chce wejsc na czat to pisze mi
    ERROR 2046
    ?

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Hmm..a z jakiej przeglądarki korzystasz? Z której ikony wchodzisz? Masz zainstalowaną javę?

3. stefanek50

cały czas normalnie mi wchodził czat a od jakiegoś tygodnia nagle taki bład. Myslałam ze to jakies prace konserwacyjne ale tyle czasu to raczej odpada wiec napisałam. Mam explorera ale dotychczas cały czas mi wszystko działało więc to raczej nie jest brak javy czy tez wina przeglądarki ;(

4. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

sprobuj potwierdzic maila; zmien przegladarake - te 2 sposoby mi pomagaja ;)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorze czy udało Ci się już zalogować na czat gry? :)

6. stefanek50

Nie chce specjalnie zmieniać przeglądarki żeby móc się zalogowac ale zaraz coś ściągne i dam wam znać mam nadzieje ze się uda

coś nie moge edytować mojego poprzedniego postu więc pisze pod spodem ze czat działa na nowej przeglądarce. Mozna temat zamknąc.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 października 2014
  7. MOD_November

MOD_November Nadzorca forum

Połączyłam Twoje posty i skoro można, to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.