problem z czapeczką

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hacjendaKarola, 31 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hacjendaKarola

hacjendaKarola Forumowy żółtodziób

Witam mam problem z nałożeniem czapeczki na jajko wronie. Wielokrotnie odświeżałam i nic nie pomogło..

Bardzo proszę o pomoc.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@hacjendaKarola

Witaj, Czy możesz opisać dokładnie co się dzieje ?

3. hacjendaKarola

z kodu jakis czas temu otrzymałam ją i chciałam nałożyć na jajo .. rzecz w tym że klikając na jajo wyświetla się tylko czas za jaki będzie ono dostępne nic po za tym a czapeczka jak siedziała tak siedzi w stodole

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zapraszam Cię do tematu : Gdy gra nie działa - poradnik(kliknięcie na nazwę przeniesie Cię w odpowiednie miejsce)
    Wykonaj proszę zawarte tam instrukcję zwróć uwagę na wtyczkę AFP. Po wykonaniu wszystkich czynności napisz proszę czy pomogły. Jeżeli nie będziemy myśleć co dalej.

5. hacjendaKarola

ciasteczka usunęłam wtyczka jest ok internet też chodzi a czapeczka swoje..

6. piechanna

piechanna Analityk forum

A czy to jajko nie jest już przypadkiem aktywne ?
    Kiedy go postawiłaś ? Bo czapeczka działa tylko w przypadku
    nowego jaja, aby skrócić czas jego inkubacji.
    A jeżeli ono już się wykluło, to czapeczka jest zbędna.

7. malgosia203

malgosia203 Forumowy żółtodziób

tak jajo było wcześniej wystawione.. dziękuję za odpowiedź :) w takim razie czekam i zdobywam kolejne jajo :p czapeczka jeszcze trochę poczeka

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczom za pomoc :) Czasami najprostsze wyjaśnienie jest najlepsze.

Pamiętaj, że czapeczka będzie czekała cierpliwie w inwentarzu na jej wykorzystanie.

Czy masz dalsze pytania ?

9. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nowe pytania się nie pojawiły - zatem zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.