problem z chrome

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DoorKicker, 18 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DoorKicker

DoorKicker Forumowy żółtodziób

Mam problem z chrome, podczas logowania nie chce się wczytac farma. Na IE wszystko gra. Przeglądarka cos blokuje ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic nie widać na zrzucie, ale sprawdź w przeglądarce w prawym, górnym rogu czy nie masz zablokowanej wtyczki AFP:

AFP zablokowany.png

3. DoorKicker

Jest tylko "przetlumacz strone". Pojawia sie ramka gry, ale nic sie nie laduje.

4. SMOD_Atena

Z jakiego adresu logujesz się do gry?

5. DoorKicker

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Z lewej strony paska adresowego będzie na zielono certyfikat https. Jak klikniesz na niego to wyświetla informacje o stronie. W połowie rozwiniętego paska będzie zakładka wtyczka flash. Zobacz czy nie masz blokady albo opcji pytaj. Jeśli jest któraś z tych opcji to zmień na zawsze aktywuj. Proszę o informację zwrotną czy problem ustąpił.

7. DoorKicker

Dobrze, tak zrobie. Jestem teraz w pracy o 18 dam znać. Dodam jeszcze, że aktualizowałem AFP. Pozdrawiam.

8. SMOD_Atena

Autor tematu nie kontynuował, domyślam się więc że problem został rozwiązany i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.