problem z bahamą /ponownie/

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Przykro ale od wczoraj nie działa targ bahamy...nic nie można kupić nie ma towaru na targu..nie działa młyn na bahamie..wszystko zrobiłam ...co było potrzeba i nic...
    nie wyrzucajcie mnie ale dajcie konkretną odpowiedż co dalej...u męża na drugim laptopie to samo....
    Proszę innych farmerów czy to samo się dzieje????
    ps może niezrozumiale napisałam ale nie umiem inaczej wytłumaczyć......

2. Megan

Megan Komandor forum

3. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Ten problem ma wiekszosc graczy , zw.z nowoscia typu "nowy mlyn" i problem zostanie kiedys naprawiony . Naprawia jak majstra zlapia

4. krystyna65

krystyna65 Książę forum

ale to już denerwujące..pozdrawiam serdecznie....

tkoivusaari001 lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Megan, dziękuję za pomoc.
    krystyna65,wierz mi,że mnie ta sytuacja denerwuje nie mniej od Ciebie,a może nawet jeszcze bardziej,ale niestety nic na to nie poradzimy.Problemy są zgłoszone,prace naprawcze trwają,a nam pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać na usunięcie problemów.Otwieranie kolejnych tematów w żaden sposób tego nie przyspieszy,dlatego też zapraszam do podanego wyżej tematu,tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.