Problem z BABECZKAMI

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiapl89, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiapl89

kasiapl89 Forumowy żółtodziób

Mam w stodole 185 szt. babeczek XL. W zadaniu w którym trzeba oddać babeczki o wartości
    17.500 SG (1 szt. babeczki XL = 100 SG z tego co zrozumiałam?). Problem polega na tym, iż mimo że posiadam pewien stan babeczek nie jest on wyświetlany w zadaniu. Jest aktywna opcja WPŁAĆ jednak pod napisem WYBIERZ ILOŚĆ nic nie ma (jest całkiem pusto). Czy to tylko błąd graficzny i poza tym wszystko działa, czy jednak to coś poważniejszego? Nie wiem co mam robić. Proszę o możliwie szybką odpowiedź/pomoc. Dzięki.

2. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

EVENT Burza - dlaczego nie mogę wpłacić końcówki zadania zostało mi do wpłaty 45 pt babeczki a mam 2 szt na stanie po 75p co robić

3. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Spróbuj zalogować się z innej przeglądarki. Jak problem dalej będzie występował - zapraszam do Pomocy Technicznej :)

zontom1 - już zadałeś to samo pytanie w innym wątku i dostałeś odpowiedź, zatem nie twórz dubli.

4. lisica122

lisica122 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja miałam dzis ten sam problem napisałam PT i rozwiazali problem, mogłam po chwili wrzucic babeczki i zakonczyc zadanie i to samo Wam proponuje.

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.