Problem z automatem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Myszka58, 14 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

W tej chwili automat działa ale przepustek brak

2. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Ale chyba nie każdy gracz dostał info o dopisaniu przepustek. U mnie nie było komunikatu i automat dalej nie działa i przepustek dalej nie mam a powinien mieć ich już 42szt. z tego automatu. Lecą kolejne 8h więc tracę póki co już 56szt. jak wybije kolejne 8h.

3. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Przed chwilą przelogowałam się po raz enty i przepustki dopisane się ukazały:)

SMOD_Atena lubi to.
  4. pepe2013

pepe2013 Baron forum

JA nie dostałem info, ale po przelogowaniu dostałem 28 przepustek i automat teoretycznie zaczął odliczać czas. Zobaczymy czy się nie zwiesi tak jak pierwotnie. Ale i tak zostaliśmy oszukani ZAZNACZAM, bo dali nam 28 przepustek z ponad 16h które minęły OK, a co z 14 przepustkami, które każdy gracz dostał po odblokowaniu Automatu na wstępie? GDZIE one są?

Aha... i nie jestem pazerny... tutaj chodzi o sprawiedliwość dla każdego gracza.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapewne każdy bo to problem ogólny, może nie zauważyłeś komunikatu. U mnie komunikat był, przepustek nie ma ale czekam cierpliwie bo wiem, że jak zawsze będą dopisane prawidłowo. Także też proszę o cierpliwość i spokojne oczekiwanie na zakończenie działania skryptu. Jak będziemy zbierać na bieżąco ze wszystkich automatów to jeszcze będziemy mieli nadmiar ;)

kudlaty147 lubi to.
  6. pepe2013

pepe2013 Baron forum

To się przeloguj, ja tak zrobiłem i przepustki doliczyli.
    Poza tym na 1000% nie miałem komunikatu, przy rannym uruchomieniu gry miałem tylko info o tym, co się nie sprzedało na targu, a po przelogowaniu się po jakiejś 1h dopisało mi przepustki i automat zaczął odliczać czas, tylko jak pisałem wyżej jesteśmy dalej stratni 14 przepustek - pakiet startowy po odblokowaniu automatu. Jeżeli w dopisanych 28szt. je uwzględnili to sorry, ale ja na bieząco co 8h odbieram przepustki, a od awarii do jej usunięcia minęło prawie 21h, więc mówimy o 14szt. - pakiet startowy + 2x po 14szt. zbiory = 42szt. a dostałem tylko 28szt. - niestety, ale w BP ktoś nie umie chyba liczyć.

7. SMOD_Atena

pepe2013 spokojnie wszyscy otrzymają to co powinni jak zawsze w takich sytuacjach.

Do dalszych rozmów zapraszam do działu dyskusyjnego bo dział Pomocy takim nie jest: Królowa Stoków.

8. SMOD_Atena

Problemy usunięto, pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.