Problem z asystentem hodowli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bonczo, 13 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bonczo

bonczo Zaawansowany

Witam. Mam następujący problem. Pomimo aktywnych wszystkich pomocników, nie mogę zbiorowo wstawić do oazy jakichkolwiek zwierząt, tylko muszę je wstawiać pojedynczo, tak jakbym miał tego pomocnika nieaktywnego. Czy wiadomo może o jakimś błędzie czy jest to indywidualny problem u mnie?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Pomimo aktywności innych pomocników asystent hodowli może być nieaktywny.
    Możliwą przyczyna jest, że w misjach w spółdzielni, na kole fortuny czy prezentach od Franka dostajemy różnych pomocników, nie zawsze komplet. Czas działania tych pomocników jest wtedy zróżnicowany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

I jeszcze w tych promocyjnych pakietach florków z dodatkiem maszyn też nie ma tego asystenta ;)
    Pewnie jest tylko w "Łatwej hodowli", ale nie sprawdzałam.

4. bonczo

bonczo Zaawansowany

O proszę, dałem się zrobić w bambuko :p no nic, dzięki :)

zzizzie lubi to.
  5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

zzizzie - dziękuję za pomoc, ale ostatni post, który nic nie wnosił do tematu usunęłam.

Proszę bardzo,a skoro wszystko jasne, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.