problem z AFP

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolcia2323, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

może ktoś mi doradzi jak wyłączyć AFP przy każdej wizycie na farmie nie pytała o pozwolenie, cos namieszałam i nie wiem jak to naprawić:cry:

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Tego okienka o przyzwolenie na przechowywanie danych nie da się na stałe usunąć. Można zezwolić i do czasu czyszczenia ciasteczek i pamięci podręcznej przeglądarki będzie spokój z tym. Można też odrzucić, tylko to nie daje gwarancji, że nie pojawi się. Ja zawsze odrzucam i pojawia mi się to tylko po czyszczeniu ciasteczek, ale nie wiem od czego to zależy, bo bywało, że jak odrzucałam to po ponownym zalogowaniu się na farmę mimo wszystko ponownie się pojawiało.

MOD_Kleopatra lubi to.
  3. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

Dziękuję za podpowiedź, zobaczę może to coś da, sama namieszałam to sama musze naprawić ale porady były pomocne

4. Agata dziękuję za pomoc :)

Autorka podziękowała więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.